BlogitSanakirjaTV-tietovisaTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmat
Televisio

Jarppi Leppälä: "Odotan uutta Posse-kautta kuin kuuta nousevaa!"- Stunteissa hyvä julkkiskattaus

28.3.2019 klo 11:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Possessa suomalaiset julkkikset pistävät itsensä likoon - ja juontajat myös. Katso, ketkä ovat mukana.

Posse

Posse tulee, oletko valmis? Jarppi Leppälä kyselee. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki / Nauris.fi

Possen uudella kaudella luvataan källejä, ralleja ja räjähteitä. Jarppi Leppälä on aidosti innoissaan ohjelman alkamisesta.

– Odotan uutta Posse-kautta kuin kuuta nousevaa! On kiva päästä taas tekemään show'ta hyvällä porukalla. Ekaa kertaa mennään kauden aikana kevättä kohti ja odotan, että meininki vaan paranee, kun kelit lämpenee ja päivät pitenee, Jarppi Leppälä fiilistelee MTV3:n tiedotteessa.


Stuntit tekevät tällä kaudella paluun ja niihin uskaltautuvat mm. Shirly Karvinen, Eero Ettala, Sami Yaffa, Emma Kimiläinen, Sipe Santapukki ja Ali Jahangiri.

– On ollut myös mahtavaa päästä haastamaan julkisuudesta tuttuja henkilöitä Possen stuntteihin ja seuraamaan, kun ihmiset ylittävät itsensä lähtiessään mukaan hurjiinkin temppuihin, Jarppi jatkaa.


Posse

Kalle Lamberg, Jarppi Leppälä, Jaakko Saariluoma, Viivi Pumpanen ja HP Parviainen viihdyttävät katsojia nyt ensimmäistä kertaa keväisin aina toukokuun lopulle asti. Kuva: MTV3.


Jarppi Leppälä paljastaa, että tälläkin kaudella Possen inserttikuvauksissa on tapahtunut hauskoja tilanteita.

– Esimerkiksi katsojille tutuksi tulleiden suihkurallien kuvauksissa ihmiset ovat ovensa avatessaan todenneet, että "ollaankin odotettu teitä”.


Kaudella on odotettavaissa varmasti monenlaista, mutta ainakin sätkyukkoina nähdään mm. JVG, Aki Linnanahde, Arttu Wiskari ja Kalle Palander ja sätkyakkoina Chisu ja Meeri Koutaniemi.


Posse MTV3-kanavalla pe 29.3. klo 20 alkaen.

Katso lisää Posse ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat