Televisio

Jaakko Saariluoma:"Tässä saa olla pilke silmäkulmassa, olla lapsellinen ja hölmö, mutta jännittävä!"

4.5.2019 klo 11:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Jaakko "Jaska" Saariluoma paljastaa, millaiset vieraat sopivat Posseen.

Jaakko Saariluoma

Jaakko Saariluoma on näyttelijä, ohjaaja ja juontaja. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki / Nauris.fi


Saariluoma on juontanut Possea, näytellyt ja tehnyt parikymmentä ohjausta teatterissa ja televisiossa. Tänä keväänä hän on ohjannut LillaTeaterniin Ens lite lugn i huset -komedian.

- Näytelmä on tyylipuhtaasti kirjoitettu komedia, jossa päähenkilö ajattelee, että tästä tulee hänen elämänsä paras päivä, kunnes ovikello soi ja alkaa tapahtua, Saariluoma naurahtaa.


Myös Possessa alkaa tapahtua, kun suora lähetys alkaa. Vieraina on nähty suomalaisia näyttelijöitä, artisteja, urheilijoita, missejä.... Mutta mikä olisi sellainen vieras, jonka Saariluoma haluaisi ehdottomasti mukaan?

- Täytyy sanoa, että siellä on käynyt kaikki mahdolliset vieraat. Jos joku maailmantähti tulisi, niin se ehkä. Mutta suomalaisista on käynyt kaikki mahdolliset vieraat.

Jaakko Saariluoma

Saariluoma in action. Kuva: MTV3.


Tulisiko joku tietty kansainvälinen tähti mieleen?

- Ei, sehän on sellainen ohjelma, että sinne sopii vieraaksi kaikki, jotka uskaltavat pistää itsensä likoon, eikä ota itseään liian vakavasti.


Possessa halutaan ottaa ihan tavallisetkin ihmiset mukaan ohjelmaan - ja on otettukin.

- Meillähän on ollut tavallisia ihmisiä tai sanotaan pikemminkin ei julkisuudesta tai työnsä kautta tunnettuja henkilöitä mukana esimerkiksi Kohtuuttomassa tehtävässä, Piilokamerassa, Suihkurallissa ja stunteissa. Tässä saa olla pilke silmäkulmassa, olla lapsellinen ja hölmö, mutta jännittävä - kuten koko Possekin.


Posse MTV3:lla perjantaisin klo 20

Katso lisää Possen lähetysaikoja Telsu.fi


Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat