TV-ohjelmatSanakirjaVaihtoautotBlogitLeffatietovisaTietovisat
Televisio

Irina paljastaa: “Mun on kauhean vaikea tuoda itseäni esiin” - Onnekas sattuma avasi uran

5.6.2020 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittu Irina on mukana syksyllä alkavassa massiivisessa All Together Now -musakisassa.

All Together Now

Irina on yksi "satasen" tuomareista All Together Now -ohjelmassa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


All Together Now -ohjelma on Nelosen suurtuotanto, joka alkaa tv:ssä syyskuussa. Jokaisessa jaksossa joukko taitavia laulajia yrittää vuorollaan saada sadan hengen tuomariston, eli "satasen" puolelleen, nousemaan ylös ja yhtymään lauluunsa. Mitä enemmän tuomariston jäseniä laulaja saa puolelleen, sitä todennäköisemmin hän pysyy mukana kisassa.Irina ei kisaile tässä ohjelmassa, hän on yksi sadan hengen tuomaristosta. Jos tällainen ohjelma olisi ollut silloin, kun olit nuori, olisitko lähtenyt mukaan?

- Sanon heti, että en olisi lähtenyt, mutta onhan se vaikea sanoa, mikä olisi tilanne, jos nyt olisin nuori. Mun on kauhean vaikea tuoda itseäni esiin ja mut on tavallaan ajettu sinne lavalle ja olen päätynyt sinne vähän vahingossa.


- Olen saanut rauhassa hakea, kuka olen ja mitä haluan tehdä. Mutta olisinko puskenut itseäni, en kyllä tiedä. Ehkä olisin turhan vaatimaton tyyliin “ei minusta turhaa numeroa tartte tehdä”, suosikkiartisti kertoo.All Together Now

"Satasen" kapteenina ja kokoavana voimana toimii Laura Voutilainen. Muita jäseniä ovat Irinan lisäksi mm. Pete Parkkonen, Eini, Tuure Boelius, Mira Luoti, Nisa Soraya, Laura Pyrrö ja Archie Cruz. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Onnekkailla sattumuksilla on usein merkitystä elämässä. Irinan tapauksessa Toni Wirtanen liittyy tarinaan vahvasti.

- Toni on tehnyt mun esikoisalbumin Vahva. Se on pääsääntöisesti Tonin käsialaa, siis sävelet ja sanat. Julian totuudet -nuorisosarja oli tulossa ja me menimme yhdessä ystävän häihin. Toni kysyi matkalla, voisinko laulaa sarjan tunnusbiisin. Aviomies on aikoinaan ollut Tonilla töissä, joten olemme jo silloin tutustuneet, irina valottaa soolouransa alkua.


All Together Now Suomi nähdään Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Katso kätevästi ohjelma-aikoja Telsu.fi


Haastattelu tehty 2/2020


Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat