VaihtoautotSanakirjaTV-ohjelmatTV-tietovisaTietovisatBlogit
Televisio

Ilouutinen Tähdet, tähdet -ohjelmasta - Palaa takaisin alkujuurille

20.5.2020 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Tähdet, tähdet 2020 suorat lähetykset alkavat elokuussa tv:ssä.

Tähdet, tähdet 2020

Kuva: Nelonen


Tähdet, tähdet 2020 -viihdesarjassa kymmenen suosikkiartistia nousee estradille antamaan kaikkensa ja näyttämään täysin uusia puolia itsestään. Monen pettymykseksi viime kaudella ohjelmassa koettiin iso muutos, kun musiikkigenret vaihtuvat teemoihin.


Kappalevalinnat olivat artistien henkilökohtaiseen elämään liittyviä ja jokaiseen esitettyyn kappaleeseen liittyi tähtiartistin omakohtainen tarina - ja genre määräytyi kappalevalinnan mukaan.Nyt uudella kaudella keskiöön palaavat viikottain vaihtuvat eri musiikkigenret, joiden syövereihin artistit sukeltavat ja matkaavat rohkeasti myös oman mukavuusalueensa ulkopuolelle. Miten sujuu maan kärkipopparilta rockabilly tai iskelmätähdeltä hard rock? Miten räppäri hoitaa kasaripopin ja suomirokkari oopperan?


Artistien treeniviikko huipentuu viikoittaiseen suoraan lähetykseen. Yleisö pääsee äänestämään suosikkiaan ja kauden päätteeksi kruunataan koko kisan voittaja.


Tähdet, tähdet 2020

Ohjelman asiantuntijaraadissa ovat olleet vakiokasvoina Maria Veitola ja Juhani Merimaa. Viime kaudella vierailevana tuomarina nähtiin Raptorin Izmo Heikkilä Bauer Mediasta. Mikko Leppilampi on juontanut shown. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Uudet Tähdet, tähdet 2020 -artistit, tuomarit sekä juontaja julkistetaan kesällä. Suorat Tähdet, tähdet 2020 -lähetykset alkavat Nelosella ja Ruudussa elokuussa.


Katso tv-ohjelmien lähetysajat kätevästi Telsu.fi

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat