TV-ohjelmatTV-tietovisaTietovisatVaihtoautotSanakirjaBlogit
Televisio

Ilouutinen: Aallonmurtaja tv-sarja saa jatkoa - Tuula-äiti vuokralle, Upi-isillä vankilassa kovaa...

19.8.2020 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Suositun Aallonmurtaja tv-sarjan 3. kauden kuvaukset ovat käynnissä.

Aallonmurtaja

Aaltosen perheen Upi (Turkka Mastomäki) ja Tuula (Maria Ylipää) suosikkisarjan ekalla kaudella, kun kaikki oli suhteellisen hyvin. Kuva: MTV3


Aallonmurtaja rikosdraaman keskiössä on Aaltosen perhe, joka tavallisen perhe-elämän lisäksi pyörittää rikollisliigaa Kotkassa. Tukijoukkojensa kera perhe päätyy toisella kaudella keskelle kansainvälisen rikollisuuden pelikenttää, josta on mahdotonta selvitä ehjin nahoin. Toisen kauden päätteeksi Tuula löytää itsensä entistä syvemmältä kansainvälistä rikoskenttää, vaikka onkin yrittänyt pyristellä sieltä kaikin keinoin eroon.Aallonmurtajan 3. kaudella elämä koettelee Aaltosia. Tuula Aaltonen (Maria Ylipää) menettää ratsutilansa ja joutuu muuttamaan lasten kanssa Vantaalle vuokrakolmioon. Upi Aaltonen (Turkka Mastomäki) ja lähes koko jengi istuu pitkiä tuomioita Suomen kovimman turvallisuusluokan vankilassa.


Aallonmurtaja

Aallonmurtaja tv-sarjan uuden kauden kuvaukset on aloitettu elokuun alussa Vilnassa ja Liettuassa, myös Suomessa on tarkoitus kuvata pitkälle syksyyn. Työryhmää ja näyttelijöitä Aallonmurtajan kuvauksissa vilnalaisessa vankilassa. Kuva: Warner Bros.


Perheen ainoa tulonlähde on huumekauppa muurien sisällä ja sekin vaikeutuu, kun vankilan herruudesta alkaa kilpailla nuori ja röyhkeä 77-jengi. Jengiä johtaa arvaamaton ja väkivaltainen Jokke (Tatu Sinisalo), mutta hänen avovaimonsa Nuppu (Isla Mustanoja) on 77:n todelliset aivot. Vankilan ulkopuolella Aaltosen perhe uhkaa hajota jokaisen yrittäessa selvitä vaikeuksista omilla keinoillaan.


Mastomäen ja Ylipään lisäksi sarjassa jatkavat mm. Joonas Saartamo, Sanna-Kaisa Palo ja Andreas af Enehielm. Uusina kasvoina Sinisalon ja Mustanojan lisäksi mukana nähdään Karim Ripatti, Rosa Honkonen, Marius Valtanen ja Tommi Liski.


Aallonmurtaja

Maria Ylipää voitti Venla-pystin roolistaan Tuula Aaltosena vuonna 2018. Kuva: MTV3


Aallonmurtaja-sarjan kaksi ensimmäistä tuotantokautta C More -suoratoistopalvelussa. Kolmas kausi julkaistaan C Moressa v. 2021.


Telsu.fi - Se kätevä tv-opas >

Asiasanat: Aallonmurtaja
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat