BlogitLeffatietovisaTV-ohjelmatSanakirjaVaihtoautotTietovisat
Televisio

Ilkka ja Elina Kanerva puhuvat ekaa kertaa parisuhteestaan tv:ssä -Otetaanko erotiikkaa vai yleisöä?

Ilkka ja Elina Kanerva ovat lauantain Tuttu Juttu Show´ssa. Kuinka paljon pariskunta on valmis paljastamaan ja miten käy Timo Koivusalon kielenkantojen?

8.11.2019 klo 10:00

Tuttu Juttu Show

Elina ja Ilkka Kanerva menivät tänä vuonna naimisiin, yhdessä he ovat olleet jo 20 vuotta. Kuva: MTV3Ilkka Kanerva on pitkänlinjan poliitikko, joka on yhdistetty myös parisuhteen ulkopuolisiin kaunottariin. Mies on päässyt lööppeihin erityisesti tekstiviestikohullaan v. 2008, kun Johanna Tukiainen vuosi Kanervan lähettämät tekstarit julkisuuteen. Kohun myötä silloinen ulkoministeri-Kanerva erosi virastaan.


Lauantain Tuttu Juttu Show´ssa kansanedustaja Kanervan vaimo Elina Kanerva esiintyy ensi kertaa televisiossa ja paljastaa parisuhteen saloja.


Tuttu Juttu Show

Ilkka Kanerva ruusuja keräämässä. Kuva: MTV3


Nähtäväksi jää, miten avoimena pariskunta on omasta parisuhteestaan ja haluaa paljastaa kumppaninsa ajatuksenjuoksun ja tavat toimia erilaisissa tilanteissa. Mielenkiintoista on myös se, kuinka liukaskielinen ja reippaan huumorin omaava Koivusalo käyttäytyykö: malttaako mies pitää kielensä kurissa vai tuleeko miten kaksimielistä läppää esim. tekstiviesteihin liittyen?


Tuttu Juttu Show

Tuttu Juttu Show-juontajina Susanna Laine ja Timo Koivusalo. Kuva: MTV3


Tuttu Juttu Show MTV3:lla la klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Tuttu Juttu Show
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat