TietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotSanakirjaBlogitTV-tietovisa
Televisio

IL: Maajussille morsian -ohjelmassa rakastuneet Juho ja Laura: Vauva tulossa!

27.1.2020 klo 14:10  Kirsti Kurki-Myllymäki

Iltalehti kertoo, että Maajussi-Juho ja Laura-rakas odottavat vauvaa.

Maajussille morsian

Laura ja Juho Maajussille morsian -ohjelmassa treffeillä Juhon automobiililla. Kuva: MTV3Viime syksynä tv:ssä nähdyissä Maajussille Morsian -jaksoissa Maajussi-Juhon valinta oli sporttinen Laura. Pari on pitänyt yhtä siitä saakka.


Nyt parilla on iloisia uutisia kerrottavanaan, sillä heille on tulossa perheenlisäystä.

- Kyllä näin on. Tunnelmat ovat hyvät, Iltalehden tavoittama Juho kertoo puhelimitse.


- Vauva syntyy kesällä, jos vain kaikki menee hyvin. Olemme pitäneet tämän vielä aika pienessä piirissä, koska olemme halunneet katsoa hieman pidemmälle ja varmistua, että kaikki on vauvalla hyvin.


Kun vauvan vointi ja kehitys ovat olleet ultraäänitutkimuksissa toivotunlaista, pari uskaltautui kertomaan tulevasta perheenlisäyksestä lähipiirilleen Iltalehti kertoo.


Maajussille morsian

Maajussi-Juho Juho on ollut sukutilallaan isäntänä yli 10 vuotta Juho viljelee mm. ohraa, kauraa ja kuminaa sekä hoitaa metsää. Ehtiipä mies olla myös perheensä kaalikääryleyrityksen toinen pääosakas. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Juho ja Laura ovat eläneet etäsuhteessa. Yrittäjä Juho asuu Haapamäellä Keski-Suomessa ja Laura pohjoisessa Levillä Kittilässä.


Nauris.fin haastattelussa Juho oli napakkana muuton suhteen, hän ei nähnyt muuttoa kotitilalta mahdollisena. Syksyllä jopa spekuloitiin, estääkö tämä rakkauden, mutta onneksi näin ei käynyt.Lämpimät onnittelut Juholle ja Lauralle! <3


Lähde: Iltalehti
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat