TietovisatLeffatietovisaSanakirjaVaihtoautotBlogitTV-ohjelmat
Televisio

Ikivihreät suosikit juhannuksena tv:stä! Velipuolikuu, Iltalypsy, Fakta homma, Rintamäkeläiset...

18.6.2020 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Yleltä tulee juhannuksena kellon ympäri suomalaisen tv-viihteen ikivihreitä sekä alan konkareiden haastatteluja.

Velipuolikuu

Velipuolikuun hupailua. Kuvassa vasemmalta: Kari Heiskanen, Eeva Litmanen, Pirkka-Pekka Petelius, Robin Relander ja Esko Hukkanen. Yle Kuvapalvelu


Satoi tai paistoi, juhannuksena hassutellaan vanhan viihteen parissa. Yle näyttää eri vuosikymmenien suosikkiohjelmia juhannusaaton aamusta juhannuspäivän aamuun.


TV:stä tulee mm. Rintamäkeläiset, Heikki ja Kaija, Tammerkosken sillalla, Velipuolikuu, Kummeli, Fakta homma, Hukkaputki, Iltalypsy ja Tuttu juttu. Ja mikä parasta, suosikkiohjelmia muistelevat studiossa niiden tekemiseen osallistuneet tv-alan ammattilaiset.Vieraina nähdään mm. Eila Roine, Raija Pelli, Tapio Liinoja, Riitta Havukainen, Leena Uotila, Mikko Alatalo, Jukka Rasila, Heikki Hilander, Sari Tamminen, Tom Lindholm ja Eija Vilpas. Luvassa on keskusteluja ohjelmien taustoista ja niiden tekemisestä, kun tv-viihteen legendat muistelevat ikivihreiden lomassa.


Velipuolikuu

Juhannuksena isäntinä ja emäntinä toimivat mm. Timo Kahilainen, Eva Polttila, Timo Koivusalo ja Eeva Litmanen. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Viihdemaratonia juontavat mm. Eeva Litmanen, Esko Roine, Timo Kahilainen ja Timo Koivusalo. Kokonaisuuden kruunaa paluun tv-kameroiden eteen tekevä kansansuosikki Eva Polttila.


Suomalaisen viihteen vuorokausi Yle TV2 19.6. klo 9.00 - 20.6. klo 6.50

Klikkaa juhannuksen koko tv-tarjonta kätevästi Telsu.fi


Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat