BlogitTietovisatSanakirjaTV-tietovisaVaihtoautotTV-ohjelmat
Televisio

Ikävä uutinen: Tanssii Tähtien Kanssa sairastapaus - "Täällä on kaikilla kovasti ikävä"

25.9.2019 klo 9:30  Kirsti Kurki-Myllymäki

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa on totuttu näkemään suuria tunteita, eikä niiltä vältytä nytkään.

Tanssii Tähtien Kanssa

Tulevana sunnuntaina 10 tähtiparia astuu tanssiparketin valokeilaan ja yleisön eteen ensimmäistä kertaa. Kuva: MTV3


Tanssii Tähtien Kanssa alkaa ensimmäisellä livelähetyksellä su 29.9. Ennakkotiedoista poiketen ex-kansanedustaja, viestintätoimiston toimitusjohtaja Mikael Jungnerin opettajana tanssiparketilla ei nähdä Saana Akiolaa. Syynä on Akiolan äkillinen sairastuminen.- Todella surullisin mielin joudun jäämään kauan odottamani ja rakastamani ohjelman ensimmäisestä livestä pois. Luulin potevani tavallista syysflunssaa, mutta kyseessä olikin erittäin paha mononukleoosi. Oloni alkaa onneksi jo helpottamaan, mutta en kovasta tahdostanikaan huolimatta kykene vielä hyppäämään tanssikenkiin ja parketille, Akiola kertoo tiedotteessa.


Tanssii Tähtien Kanssa

Mikael Jungner ja alkuperäinen pari Saana Akiola. Kuva: MTV3

Akiolan sijaisena treeneissä ja livelähetyksissä toimii toistaiseksi ohjelman neljännellä tuotantokaudella Mato Valtosen parina tanssinut tanssinopettaja Janica Saarni (o.s. Mattsson).

- Mietin, että jos olen silloin uskaltanut lähteä mukaan, niin uskallan nytkin. On todella jännittävää tulla mukaan, kun ajat ovat niin muuttuneet, mutta minulla on niin hyvä pari, että olen oikein luottavaisin fiiliksin. Tehtäväni on pitää meidät tässä kisassa niin pitkään mukana, että Saanakin pääsee vielä tanssimaan. Haluan auttaa tässä ystävää, Saarni kertoo.


Tanssii Tähtien Kanssa

Mikael Jungnerin pari on toistaiseksi Janica Saarni. Kuva: MTV3

Mikael Jungner suhtautuu tilanteeseen positiivisin mielin, vaikka toivookin Akiolan tervehtyvän pian.

- Saanaa täällä on kaikilla kovasti ikävä. Se oli sydäntäsärkevän hellyttävää, että sairasvuoteeltaan Saana pahoitteli sitä, että hän on niin sairas. Se kertoo paljon, että sieltäkin hän kantaa huolta muista, Jungner toteaa.


Tanssii Tähtien Kanssa MTV3:lla su klo 19.30

Katso lisää ohjelmatietoja Telsu.fi

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat