TV-tietovisaVaihtoautotBlogitTV-ohjelmatSanakirjaTietovisat
Televisio

Iiro Seppänen kaipaa turvaa lapsilleen - "Hiljaiset ryöstäjät" iskivät perheen nukkuessa

Hansin matkassa vie tänään Iiro Seppäsen luo Etelä-Afrikan Kapkaupunkiin.

19.5.2020 klo 9:15

Hansin matkassa

Iiro Seppänen on tehnyt kansainvälisen uran taikurina ja base hyppääjänä. Kuva: NelonenTällä viikolla Hans Välimäki vierailee ohjelmassaan taikurina ja extreme-urheilijana tunnetun Iiro Seppäsen luona Kapkaupungissa. Hansin vierailun aikaan perhe on asunut Etelä-Afrikassa parisen vuotta.


Etelä-Afrikka on vastakohtaisuuksien maa. Valitettavasti ryöstöt ovat monelle Kapkaupungin asukkaille ikävä riesa, eikä kodin tyhjennykseltä ole välttynyt myöskään Iiro Seppänen.


Seppänen kertoo Hans Välimäelle yleisistä "hiljaisista ryöstäjistä - silent burglaries", jotka varastavat saaliinsa talon asukkaiden nukkuessa.

-Ne hiipii kämppiin sisälle. Ne pölli läppärit, pleikkarit, kaikki tosi isot telkkarit ja muut. Kukaan ei ollut herännyt. Koirat oli reagoineet, mutta ne murtautuu, kun tulee sadetta, joka peittää alleen kaikki kantamisen äänet.


Hansin matkassa

Hansin matkassa -ohjelma sai harvinaislaatuisen tilaisuuden vierailla Iiro Seppäsen kotona Etelä-Afrikassa. Kuva: Nelonen


Fyysisiä vahinkoja ryöstön yhteydessä ei onneksi tapahtunut. Iiron mukaan Kapkaupungissa ei voi luottaa virkavallan saapumiseen paikalle.

-Meillä täällä ei voi luottaa virkavallan saapumiseen. Se on yksityistetty täysin se turvallisuuden tunne, mitä tietysti kaipaa ja haluaa turvallisuutta lapsille, Iiro Seppänen toteaa.


Hansin matkassa tiistaisin Nelosella ja Ruudussa kello 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: Nelonen

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat