TietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatSanakirjaBlogitTV-tietovisa
Televisio

Ihana Sydämen kutsumus -tv-sarja palaa uusin jaksoin -Elizabeth odottaa vauvaa ja ehkä uutta rakasta

19.1.2020 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Kanadalais-yhdysvaltalaisen suosikkisarjan uudet jaksot ovat tuoreita, ne ovat vuodelta 2019.

Sydämen kutsumus

Uuden kauden päähahmot jouluisissa tunnelmissa: Leland Coulter (Kavan Smith), Rosemary Coulter (Pascale Hutton), Elizabeth Thatcher (Erin Karakow), Abigail Stanton (Lori Loughlin) ja Bill Avery (Jack Wagner). Yle KuvapalveluPalaamme kanadalaiseen Hope Valleyn pikkukaupunkiin, joka valmistautuu yhdessä jouluun. On kulunut melkein vuosi traagisista tapahtumista, joissa kaikkien rakastama ratsupoliisi Jack Thornton menehtyi pelastustehtävissä.


Nuorena leskeksi jäänyt opettajatar Elizabeth kantaa yhä sisällään surua, mutta myös hänen ja Jackin yhteistä rakkauden hedelmää. Hän on viimeisillään raskaana, ja koti pitää saada kuntoon ennen uutta tulokasta. Elizabethin aloitekyky ei vain ole parhaimmillaan. Ihmekös tuo, sillä vastuu lapsesta on kohtuuton taakka yksin kannettavaksi. Onneksi hän ei ole tässä kaupungissa tosiaankaan yksin.


Sydämen kutsumus

Hope Valleyn rouvat. Yle Kuvapalvelu


Aaton lähestyessä kaupunkiin saapuu liuta lapsia ja kaksi nuorta naista. He ovat perustamassa uutta orpokotia auttaakseen maailmassa yksin jääneitä lapsia. Heillä on päätökseen henkilökohtainen syy, ja tästä joulusta piti tulla ensimmäinen yhteinen joulu.


Rengasrikko ja tulossa oleva myrsky pakottavat tulokkaat viipymään kaupungissa pidempään. Hope Valleyn lapset ja aikuiset saavat tilaisuuden näyttää, mitä on hyvyys ja aito välittäminen. Entä odottaako Elizabethia aikanaan myös Jackin viimeisessä viestissään vaimolleen toivoma uusi rakkaus?


(When Calls the Heart)


Sydämen kutsumus uusi kausi alkaa Yle TV1:ssä ma 20.1. klo 17.10

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiLue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat