Reseptit

Igorin kana

Igorin kana yhdistää smetanan, sipulin, tomaatit ja kanafileet. Pehmeän makuinen herkkuruoka ripauksella venäläisyyttä.

Igorin kana
1 hPannu, 6-8 hlölle

Ainekset

  • 1sipuli
  • 5valkosipulinkynttä
  • 2paprikaa
  • 1 dlöljyä
  • 3 rkltomaattipyrettä
  • 1 rklsokeria
  • 2 tlsuolaa
  • ½ tlvalkopippuria
  • 1 tlpaprikajauhoa
  • 3 dlkanalientä
  • 200 gsmetanaa
  • 8broilerin ohutta rintaleikettä
  • Päälle
  • 1maustekurkku
  • tuoretta persiljaa

Valmistus

  • Kuori sipulit ja suikaloi. Suikaloi myös paprikat. Paista paistinpannulla öljyssä. Lisää sekaan tomaattipyree, sokeri, suola, valkopippuri ja paprikajauho.
  • Lisää kanaliemi, kiehauta. Lisää smetana ja sekoita kunnolla.
  • Paista rintaleikkeet nopeasti kuumalla pannulla.
  • Asettele fileet vuokaan ja kaada kastike fileiden päälle, niin että ne peittyvät.
  • Laita 175 asteiseeen uuniin noin 30 minuutiksi.
  • Koristele annos maustekurkkukuutioilla ja persiljalla.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat