TietovisatTV-tietovisaSanakirjaTV-ohjelmatVaihtoautotBlogit
Televisio

Huomio Ylpeys ja ennakkoluulo -ystävät! Uusi epookkisarja Sanditon vie Jane Austinin maailmaan

7.1.2020 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Jane Austenin (1775-1817) viimeinen, kesken jäänyt romaani herää henkiin Sanditon-brittiepookissa.

Sanditon

Charlotte Heywood (etualalla, Rose Williams) on pääosissa huolella tehdyssä 1800-luvulle sijoittuvassa tv-sarjassa. Yle KuvapalveluUusi, kujeileva draamasarja vie katsojat suurien unelmien ja haaveiden äärelle, joista kaikki voivat uneksia varallisuudesta tai asemasta riippumatta. Puhdas onni ja aito rakkaus voivat odottaa jo seuraavan kulman takana, jos vain uskaltaa lähteä matkaan.


Sanditonin merenrantakaupunki sijaitsee toki kauniilla paikalla, mutta uinuu Ruususen untaan. Rohkea visionääri ja uudistaja saapuu ja aikoo mullistaa kaiken. Sanditonista tulisi kaikkien tuntema ja rikkaiden suosima kylpyläkaupunki, mutta vasta sitten, kun projektille on varmistettu rahoitus. Nouseeko Sanditonin kylpyläkaupunkihaave siivilleen?


Sanditon

Sanditonin on panostanut tarkkoihin ajanhenkisiin pukuihin, tässä Miss Lambe (Crystal Clarke) ja Charlotte Heywood (Rose Williams). Yle Kuvapalvelu


Monilapsisen Heywoodin perheen vanhin tytär Charlotte pääsee onnekkaan sattuman kautta vieraaksi tulevaan huvittelukaupunkiin. Löytääkö elämään uteliaasti suhtautuva maalaistyttö rannikon joskus synkistäkin pilvistä kultareunan?


Sanditon Yle TV1 ti 7.1. klo 19.00 alkaen

Katso uusintojen lähetysajat Telsu.fi


Asiasanat: Sanditon
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat