TietovisatBlogitLeffatietovisaSanakirjaTV-ohjelmatVaihtoautot
Televisio

Huippua! Frendit suosikkisarja alkaa alusta - Nyt kaikki kymmenen kautta tv:stä

Kuka oli sinun Frendit-suosikkisi Monica, Phoebe, Rachel, Joey, Chander vai Ross?

4.5.2020 klo 12:20

Frendit

Frendit: Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry ja edessä Courteney Cox ja Jennifer Aniston. Kuva: Sub


Komediasarjojen kuninkuusluokkaan lukeutuva Frendit alkaa alusta. Amerikkalainen komediasarja kertoo kuuden ystävyksen yhteiselosta suurkaupungissa. Elämä on täynnä arkisia ongelmia, aikuisuuden sääntöjä ja turhuuksia.


Sarjassa on kuusi päähenkilöä. Courteney Cox on Monica Geller, hyvinkin kilpailuhenkinen ja pikkutarkka. Monica työskentelee kokkina. Jennifer Aniston on Rachel Green, joka on innostunut muodista, mutta on töissä Central Perk -kahvilassa. Lisa Kudrow on Phoebe Buffay, omalaatuinen hieroja ja itseoppinut muusikko, joka tykkää laulaa esim. Smelly Cat -biisiä...Matt LeBlanc on Joey Tribbiani, näyttelijä, joka on "kuuluisa" roolistaan Päivien viemää -sarjan tohtori Drake Ramorayna. Matthew Perry esittää Chandler Bingiä, tilastotieteilijää suuressa monikansallisessa yhtiössä, joka on huono-onninen seurustelusuhteissaan. Viimeinen päähahmo on David Schwimmer eli Ross Geller, joka on Monican isoveli ja luonnonhistorian museon paleontologi, ehkä tänä päivänä voisi sanoa nörtti.


Frendit

Ystävykset Monica, Phoebe, Rachel ja Ross sarjassa niin tutuksi tulevassa Central Perk -kahvilassa. Kuva: Sub


Eka kausi ja eka jakso starttaa, kun Rachel karkaa häistään ja muuttaa Monican luo. Tästä alkaa kymmenen kauden mittainen matka. Frendejä tehtiin kymmenen vuoden aikana yhteensä kymmenen tuotantokautta ja 236 jaksoa. Nyt ne kaikki tulevat tv:stä.


Frendit alkaa alusta Subilla ti 5.5. klo 19

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi
Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Frendit
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat