TV-ohjelmatBlogitTietovisatLeffatietovisaSanakirjaVaihtoautot
Televisio

Hilpeä kuvahaaste saa Suomen eturivin näyttelijät nostalgisiksi: Katso söpöimmät otokset!

23.3.2020 klo 11:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Mm. Pihla Viitala, Kiti Kokkonen, Ilkka Villi, Minka Kuustonen, Samuli Edelmann ja Sami Hedberg ovat julkaisseet söpöjä nuoruuskuvia somessa.

Pihla Viitala Karppi-rikossarjan toisen kauden lehdistötilaisuudessaa. Karppi 2 alkaa huhtikuussa Ylellä. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Instagramissa ja Facebookissa on nyt liikkeellä hilpeä nuoruuskuvahaaste #nuoruuskuvahaaste. Siinä julkaistaan itsestä omakuva nuoruusajoilta.


Myös suomalaiset näyttelijät ovat innostuneet villityksestä, tässä söpöä satoa.
Pihla Viitala on löytänyt kaksi kuvaa, ja kertoo aikaisempien kuvien olevan vanhempien luona. Näyttelijä arvuuttelee, olisivatko kuvat vuosilta 2008 ja 2006... Viitala vitsailee, että onneksi ripsaria on riittävästi.


Paina kuvassa oikealla olevaa nuolta, niin näet toisen kuvan:Kiti Kokkonen innostui laittamaan kaksi kuvaa nuoruusvuosiltaan. Ensimmäinen kuva on tyylikäs musta-valkokuva, ja Kokkonen on kirkasotsainen, nuori ylioppilas.Toisessa kuvassa mennään historiassa taaksepäin, kuva on Kokkosesta yhdeksännellä luokalla.

-Pakko laittaa vielä tämä. Olin yhdeksännellä luokalla. Kilpikonnakaulus ja permanentti oli muodissa. Otsalle piti vetää tommoset hapsut ja kaulakoru aseteltiin paidan päälle. Näihin aikoihin ostettiin mun parhaan ystävän Katjan kanssa silloin muodissa olleet pilottitakit. Ne oli uutena tosi pulleat - silleen, että kädet sojotti sivuilla ilmassa. Lähdettiin Klaukkalasta Helsinkiin bussilla uusissa piloteissa ja meidät ryöstettiin heti, kun noustiin bussista. Sitten vaan bussilla takas Klaukkalaan. Tolloin oli muotia myös tehdä satunnaisia ilmapotkuja ei mihinkään. Että vaikka kävelyllä kylillä yhtäkkiä vaan potkas ilmaa ja jatko matkaa. #nuoruushaaste #permanentti
Ilkka Villi vetää ysärikortin hihasta ja pistää englanniksi, josta tässä vapaa suomennos:

-Sain siis haasteen. Otin sen kuin mies. Tarkoitan.... kuten 17-vuotias poika.

#photochallenge #90's #valparaíso #cardigan
Minka Kuustonen poseeraa "teiniangstisessa" nuoruuskuvassa yhdessä siskonsa Iina Kuustosen kanssa. Minka viittaa nuoruuden kapinallisvuosiin ja heittää, että olisivat seuraavaksi menossa varastelemaan...

-Okei okei mäki sit. Ku kattelen tätä kuvaa ni ihmettelen, että nää tyypit pääs koulusta läpi. Mentiin varmaan tosta sit seuraavaks pöllii asioita. / when we were rebels

w/ @kuustoneniina #teenage #rebels #sisters #teiniangsti #blondiraidat #piikkipanta #90s #1997 #nuoruuskuvahaaste #tb
Samuli Edelmann palaa 70-luvulle ja söpöilee kuvassa housuissa, jotka eivät varmasti tipu jalasta rajummissakaan leikeissä!

-Nuoruus- / lapsuuskuva haaste. 70-luvun alku. Rakkaan serkkuni Mikon kanssa putsaamassa mummolan portaita. Minä kuvassa oikealla tyylikkäissä vihreissä henkselihousuissani.
Sami Hedberg pistää menemään aitoa ysäriä, kuvat vuosilta 1990 ja 1998. Hassua kyllä, kumpikin Hedbergin kuva muistuttaa tunnettua roolihahmoa. Ja vaikkei Hedberg ole ehkä Suomen tunnetuimpia näyttelijöitä, hänen kuvansa näyttävät maailmantähdiltä. Vasemman puoleisessa kuvassa näyttäisi olevan Frendien Chandler ja oikealla Harry Potter.Katso tv-ohjelmat Telsu.fi - se on kätevä!Asiasanat:
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat