VaihtoautotTV-tietovisaTietovisatBlogitTV-ohjelmatSanakirja
Televisio

Hanna Pakarinen kohtaa pahimman pelkonsa: “Odotan sitä kauhulla. En ole koskaan...” Tähdet, tähdet

Idols-voittaja Hanna Pakarinen debytoi tänä sunnuntaina Tähdet, tähdet -kisassa.

15.8.2020 klo 10:00

Tähdet, tähdet 2020

Hanna Pakarinen on artisti ja uutena aluevaltauksena juontaja, jota voi kuulla Aito Iskelmä -radiokanavalla. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Hanna Pakarinen on yksi Tähdet, tähdet -kisaajista. Pakarisen tarina on nykyajan tuhkimotarina. Hän työskenteli trukkikuskina ja yhtäkkiä hän oli koko Suomen tietämän Idols-tähti voittaessaan Suomen ensimmäisen Idols-kisan v. 2004.


Artisti on myös edustanut Suomea Euroviisuissa v. 2007 biisillä Leave me Alone. Laulaja selviytyi kotiyleisön ja Euroviisufanien edessä 17. sijalle "Leave Me Alone" -kappaleella.


Artistilla on siis aikamoista kisakokemusta. Millä eväillä tulee voitto Tähdet, tähdet -kisassa?


- En tiedä, millä eväillä, mutta kun lähtee rennosti ja vapautuneesti kisaan, niin menee hyvin. Se jää nähtäväksi, että miten pitkälle se vie, Pakarinen selvittää lupsakkaan tyyliinsä.Tähdet, tähdet 2020 -viihdeohjelmassa keskitytään tällä kaudella eri genreihin, luvassa on kasaria, heavyä, rockabillyä, oopperaa, soulia... Mitä genreä odotat eniten?


- Vaikea sanoa, mitä genreä odotan eniten. Mutta tanssiminen ei ole paras laji ja odotan sitä kauhulla. En ole koskaan koreografiaa ja laulua suorittanut ja sehän tietysti kannattaa mennä tekemään telkkariin ekaa kertaa. Sitä odotan kauhulla eniten!


Kisassa on mukana eturivin artisteja ja nousevia kykyjä. Kuka on pahin kilpakumppanisi?


- En sano mitään yksittäistä, mutta nainen ei ole koskaan voittanut tätä kisaa. Ehkä ne miehet on sitten miun pahimpia kilpailijoita, Pakarinen summaa.


Tähdet, tähdet 2020

Tähdet, tähdet 2020 Tommi Läntinen, Suvi Teräsniska, Mikko Harju, Hanna Pakarinen, Konsta Hietanen, Pandora, Leo Stillman, ABREU, Katri Ylander ja HesaÄijä. Pandora jättäytyi pois kisasta, ja hänen saappaisiinsa astui Päivi Lepistö. Kuva: Nelonen


Ensimmäisessä Tähdet, tähdet 2020 -ohjelmassa teemana on kasarimusa. Hanna Pakarinen vetää suorassa tv-lähetyksessä George Michael Faith-kipaleen.Tähdet, tähdet 2020 alkaa Nelosella su 16.8. klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Juttua muokattu 15.8. Pandora jättäytyi pois kisasta, ja hänen saappaisiinsa astui Päivi Lepistö.


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat