BlogitTV-tietovisaVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatSanakirja
Televisio

Hanna, Ari, Riina ovat täällä taas! Lapsi tuntemattoman kanssa suosikkisarja alkaa uusintana

1.6.2020 klo 9:55  Kirsti Kurki-Myllymäki

Lapsi tuntemattoman kanssa -reality on nimeään asiallisempi ja se antaa myös lasta haluaville, ihan "tavallisille" pariskunnille paljon hyvää tietoa.

Lapsi tuntemattoman kanssa

Yksi lasta haluavista on tähtipaitainen Hanna Kuopiosta, ympärillä ohjelman asiantuntijoina toimivat psykologi Kalle Partanen ja psykoterapeutti Kaisa Niittynen. Kuva: Nelonen


Lapsi tuntemattoman kanssa -realitysarja seuraa suomalaisten 25–45 -vuotiaiden sinkkujen ja lapsettomien naisten ja miesten yritystä saada oma lapsi toisen samassa tilanteessa olevan kanssa.


Kyseessä on maailmalla yleistyvä co-parenting eli kumppanuusvanhemmuus. Se tarkoittaa, että lasta toivovat sopivat keskenään lapsen hankkimisesta ja kasvattamisesta, mutta eivät lähtökohtaisesti asu yhdessä tai ole keskenään rakkaussuhteessa.Syyt kumppanuusvanhemmuuteen ovat monet, esimerkiksi naisilla kumppania ei ole vielä löytynyt ja ikä alkaa tulla vastaan, miehillä syy voi olla homoseksuaalisuus.


Sarja alkaa leiriltä, jossa ryhmä toisilleen tuntemattomia naisia ja miehiä viettää yhdessä muutaman päivän toisiinsa tutustuen. Tavoitteena on löytää leiriltä kumppani, jonka kanssa voisi sitoutua yhteiseen elämänmittaiseen vanhemmuuteen. Kumppanin löydyttyä lasta aletaan yrittää - kukin pari valitsemallaan tavalla.


Lapsi tuntemattoman kanssa

Ari ja Riina ovat mukana ohjelman koko kauden. Kuva: Nelonen


Lapsi tuntemattoman kanssa on ajatuksia herättävä dokumentaarinen realitysarja. Päähenkilöt päästävät katsojat seuraamaan intiimiä ja monelle kipeääkin matkaa vanhemmaksi.


Lapsi tuntemattoman kanssa uusinnat alkavat Livillä ja Nelosella.

Katso tarkat ohjelma-ajat Telsu.fi


Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat