BlogitTV-ohjelmatVaihtoautotSanakirjaLeffatietovisaTietovisat
Televisio

Haluaisitko sinä reality-sarjan omasta työpaikastasi? - Radalla uusi kausi toimii kuin junan vessa

21.1.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue, mitä luvassa uudella kaudella ja mitä Reijo-julkkiskonnarille kuuluu.

Radalla

Arjen sankarit kiskojen päällä. Kuva: MTV3.


Katsojien tykkäämä, ilmiöksi kasvanut työpaikkareality Radalla palaa Subille uusin jaksoin. Uudella kaudella reviiriä laajennetaan entistä enemmän junien ulkopuolelle jo tutuksi tulleiden raideammattilaisten kiinnostaviin ja koskettaviin tarinoihin.


Veturinkuljettajien ja konduktöörien ohella seurataan mm. VR:n junaliikenteestä vastaavan operaatiokeskuksen toimintaa sekä matkustajia, joista osalle junamatka on päivittäistä arkea - mutta osalle ainutkertainen retki.

Radalla

Reijosta on tullut entistäkin suositumpi asiakkaiden keskuudessa sarjan myötä. Kuva: MTV3.


Reijo, konduktööri, on mukana ohjelmassa jo toista kautta. Asiakaspalvelulähtöisen ja sosiaalisen miehen asenne ihastuttaa niin ohjelmassa kuin tosielämässä.

– Kyllä minut jo tunnistetaan kadulla. Ja rouva onkin leikkimielisesti ehdottanut, että minulle pitäisi silmälaput laittaa, että saisin enemmän rauhassa liikkua, Reijo kertoo pilke silmäkulmassa.


Julkkiskonnarilta pyydetään niin työvuoroissa kuin vapaalla yhteiskuvia ja nimmareita, joita Reijo mielellään antaakin. Kahden vuoden päästä eläkkeelle jäävällä Reijolla on kunnianhimoisia unelmia tv-uransa jatkon suhteen.

– Kyllä minä mielelläni lähtisin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan. Jos nyt sopii itseään kehaista, niin ehkä tanssitaitoni on pikkasen keskivertoa parempi, hyväntuulinen mies paljastaa.

Radalla palaa Subille kakkoskauden jaksoilla ma 21.1. klo 21.

Katso Telsu.fi Radalla ohjelma-ajat

Asiasanat: Radalla
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat