Reseptit

Gluteeniton pizzapohja

Gluteeniton pizzapohja sopii gluteenia ja maitotuotteita karttaville. Taikina on siitä metka, että sen voi tehdä jo edellisenä päivänä.

Gluteeniton pizzapohja
2 h 30 min1 iso pizza tai 2 pientä

Ainekset

  • ½ psskuivahiivaa
  • ½ tlsuolaa
  • 2 dllämmintä vettä
  • 5 dlgluteenitonta jauhoseosta
  • ½ dlöljyä

Valmistus

  • Sekoita kulhossa kuivahiiva ja suola kädenlämpöiseen veteen. Sekoita joukkoon jauhot. Lopuksi sekoita taikinaan öljy. Laita liina kulhon päälle ja nostata jääkaapissa vähintään 2 tuntia. Säilyy hyvin myös yön yli seuraavaan päivään.
  • Painele pizzapohja ohueksi käsin leivinpaperin päällä. Levitä päälle haluamasi täytteet.
  • Paista 250 asteisessa uunissa 8-10 min.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat