VaihtoautotBlogitTV-ohjelmatTV-tietovisaSanakirjaTietovisat
Televisio

Eva Wahlström ja mies nukkuvat eri huoneissa - Eva saa yllättävän hyvänyöntoivotuksen: "Mä käyn..."

16.10.2020 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Tuttu Juttu Show uudella kaudella vieraina ekassa jaksossa Eva Wahlström, Niklas Räsänen sekä Ensitreffit alttarilla -pari Anniina Marjamäki ja Ville Manner.

Tuttu Juttu Show

Eva Wahlström on ensimmäinen ammattilaisnyrkkeilyn maailmanmestaruuden voittanut suomalainen. Kuva: Kirsti Kurki-MyllymäkiTuttu Juttu Shown uuden kauden avausjaksossa selviää monenlaista asiaa Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen suhteesta. Yksi niistä on, että Wahlström ja Räsänen nukkuvat eri huoneissa.


Lämpöä ja läheisyyttä ei silti puutu, sillä perhe odottaa uutta jälkikasvua. Eva Wahlström jakoi Instagram-tilillään uutisen raskaudestaan hauskalla kuvalla:Vaikka pariskunta nukkuu erillään, Räsänen paljastaa Tuttu Juttu Showssa tietoa pariskunnan nukkumisrutiineista. Heillä on superhellyttävä iltarutiini:


-Me itseasiassa ollaan nukuttu vuosia erillään. Silloin kun urheiltiin paljon, molemmat oli aika kovilla. Uniongelmat oli vahvasti yhdessä vaiheessa läsnä. Ja sit huomattiin, että kaikki sujuu näin paremmin. Nukutaan edelleen eri huoneissa. Mä käyn peittelee Evan joka ilta, Niklas Räsänen kertoo.


Tuttu Juttu Show

Tuttu Juttu Show`n juontajat Susanna Laine ja Timo Koivusalo. Kuva: MTV3


Toisena parina uuden kauden ekassa jaksossa nähdään Ensitreffit alttarilla -pari Anniina Marjamäki ja Ville Manner.


Tuttu Juttu Show MTV3 la klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat