TietovisatTV-tietovisaVaihtoautotSanakirjaTV-ohjelmatBlogit
Televisio

Etsiväpari Shakespeare & Hathaway uunituoreet jaksot alkavat - Nokkela brittisarja hurmaa

3.4.2019 klo 8:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Vaivattomasti soljuva käsikirjoitus, erinomaiset näyttelijät ja hyvin hoidettu tuotanto takaavat BBC-laadun.

Etsiväpari Shakespeare & Hathaway

Shakespeare (Jo Joyner) ja Hathaway (Mark Benton) in action. Kuva: Yle KuvapalveluEtsiväpari Shakespeare & Hathaway (Shakespeare & Hathaway - Private Investigators) piristi meillä viime syksyn arki-iltoja kiitettävästi. Nyt Britanniassa katsojat ja kriitikot hurmannut nokkela rikossarja jatkuu meillä toiselle kaudelleen, kun uunituoreita jaksoja esitetään kymmenen.


Onnahtelevaa yksityisetsivän uraa aloitellut Frank Hathaway (Mark Benton) on ex-poliisi, jolla on ns. peukalo keskentä kämmentä, eikä oma etsivätoimisto ole tehnyt pahemmin tiliä. Hän on ehkä saanut toimistonsa vihdoinkin plussan puolelle, mistä kiitos kuuluu pitkälti tomeralle yhtiökumppanille.


Luella Shakespeare (Jo Joyner) on paitsi yhtiökumppani, niin myös nokkela ja perusluonteeltaan ystävällinen nainen, jolle ihmisillä on tapana avautua. Hän ei malta pitää näppejään erossa etsiväkeikoista, joten tulosta syntyy silläkin rintamalla.


Etsiväpari Shakespeare & Hathaway

Mark Benton ja Lu Joyner ovat tutuja monista BBC:n tuotannoista, Joyner on tehnyt pitkä pestin mm. EastEndersissä. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Vaivattomasti soljuva käsikirjoitus, erinomaiset näyttelijät ja hyvin hoidettu tuotanto takaavat BBC-laadun. Sarjan viehättävyyttä lisää se, että mielenkiintoisia teatteriviitteitä on vilisemällä. Tarinatkin ovat erityisen nokkelia.


Kausi 2, 1/10. Pöyristyttävä omaisuus. Frank ja Lu palkataan etsimään kadonnutta lemmikkiä, joka on viettänyt hemmoteltua luksuselämää. Lähtikö koira omille teilleen, vai mistä oikein on kyse?


Etsiväpari Shakespeare & Hathaway (12) 2. tuotantokausi alkaa ke 3.4. Yle TV1 klo 17.10

Katso lisää esitysaikoja Telsu.fi

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat