Televisio

Esko Kovero salaperäisenä eläkepäivistään: "Maailman meno on mitä on, niin ..." - Veri vetää Itään

10.1.2020 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosikkinäyttelijä Esko Kovero on tehnyt pitkän uran. Salatut elämät -draamasarjassakin hän on näytellyt Ismoa jo yli 20 vuotta.

Luokkajuhlat

Esko Kovero on lähtöisin Pohjois-Karjalasta, mutta jäänyt Etelä-Suomeen asumaan. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Esko Kovero on kaikelle kansalle tuttu Salatut elämät -draamasarjan Ismona. Sarja on pyörinyt tv:ssä jo yli 20 vuotta. Utelut tulevaisuuden haaveista tai eläkepäivistä pistävät miehen mietteliääksi.

- Kyllähän niitä työeläkeotteita on postista tullut. Maailman meno on mitä on, niin elän päivän kerrallaan. Tämä päivä täysillä ja katsotaan, mitä huominen tuo tullessaan. Unelmat on sydämessä suljettujen ovien takana, Kovero kertoo salaperäisesti.Kovero on lähtöisin Itä-Suomesta ja tarkemmin Pohjois-Karjalasta Outokummusta, jossa vietti lapsuutensa ja kouluaikansa. Iän karttuessa veri vetää kotiseuduille yhä enenevässä määrin.

- Mitä vanhemmaksi tulee, niin se on totta, että alkaa kaivata juuriaan. Ja kyllä mulle on käynyt juuri niin. Oma kotiseutu on mielessä ja pitempiä aikoja tulee Outokummussa vapailla vietettyä. Veli ja kummipoika perheineen asuvat siellä, joten juhlapyhinä ja kesällä tulee käytyä kauniissa Pohjois-Karjalassa puhtaiden vesien äärellä.


Luokkajuhlat

Juontaja Marja Hintikan kainalossa Esko Kovero ja Rosa Meriläinen Luokkajuhlat-kuvauksissa. Kuva: MTV3


Salatut elämät on pitänyt pintansa kovassa tv-kisassa, mutta kovan vastuksen katsojaluvuissa antavat tosi-tv-ohjelmat. Nämä reality-sarjat ovat tämän päivän suosittu tv-formaatti. Kovero ei lämpene esim. Selviytyjät-tosi-tv-ohjelmaan lähtemisestä.

- Voi kuolisin sinne, Medi-Heli saisi olla koko ajan vieressä pörräämässä! Mutta jos kalastukseen tai vanhoihin autoihin liittyvä tosi-tv-sarja alkaisi, niin olisin todella kiinnostunut!, näyttelijä heittää. Eikä ihme, sillä Koverolla on isänsä vanha Kupla-Volkkari vm. 1965, jolla mies ajelee kesäisin.


Huom, poikkeuksellinen lähetysaika!

Esko Kovero ja Rosa Meriläinen ovat mukana Luokkajuhlat tv-ohjelman kauden vikassa jaksossa MTV3:lla su 12.1. klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat