LeffatietovisaTV-ohjelmatSanakirjaTietovisatBlogitVaihtoautot
Televisio

Ensitreffit alttarilla Elina Tanskanen neuvoo: Tunnistatko nämä hyvän parisuhteen merkit elämästäsi?

25.8.2020 klo 10:01  Kirsti Kurki-Myllymäki

Seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen on asiantuntijana Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa yhdessä Marianna Stolbowin ja Kari Kanalan kanssa.

Ensitreffit alttarilla

Elina Tanskanen on erityistason seksuaaliterapeutti, pariterapeutti ja YTM. Kuva: MTV3


Erityistason seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen on jo viidettä kertaa mukana Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Tanskasella on vankka kokemus parisuhteista ja hän antaa MTV3:n tiedotteessa vinkkejä kestävään parisuhteeseen.Tanskasen mukaan pienetkin arjen yhteiset hetket auttavat pareja muodostamaan yhteyden toisiinsa. Kun asioita tehdään yhdessä, syntyy me-henki: kokemus siitä, että olemme hyvä tiimi. Tavalliset asiat, kuten kaupassakäynti voivat tuntua normaalisti pakkopullalta, mutta kun sen tekee kumppanin kanssa, voi arkisesta tulla juhlaa.


Tärkeää seksuaaliterapeutin mukaan on myös muistaa olla vertailematta omaa parisuhdettaan muiden suhteisiin, sillä jokainen suhde on ainutlaatuinen. Kaiken ytimessä on kokemus kuulluksi ja nähdyksi, ymmärretyksi ja arvostetuksi tulemisesta.


-Hyvä parisuhde on turvasatama, tukipilari, jonka suojissa levätä rankan päivän jälkeen. Sellaisen löytäminen saattaa nostaa elämänlaatua kohisten, Tanskanen sanoo.


Ensitreffit alttarilla

Ensitreffit alttarilla asiantuntijakolmikko: Elina Tanskanen, Kari Kanala ja Marianna Stolbow. Kuva: MTV3


Tanskanen on naimisissa ja hänellä on kaksi kouluikäistä lasta sekä yksi bonuslapsi. Hän on kirjoittanut useita tietokirjoja, kuten Onnellisesti yhdessä ja Parempaa seksiä.


Ensitreffit alttarilla uusi kausi MTV3:lla ti klo 21.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat