SanakirjaVaihtoautotLeffatietovisaTietovisatBlogitTV-ohjelmat
Televisio

Eläimen pahoinpitelyä, pikkuveljen kiusaamista, kiroilua - Supernanny Suomi palaa auttamaan perheitä

Lasten uusi sankari, Suomen oma Supernanny Pia Penttala auttaa erilaisia ongelmia potevia lapsiperheitä jämäkästi kohti parempaa arkea.

28.1.2020 klo 10:00

Supernanny Suomi

Luvassa on parempaa, helpompaa ja hauskempaa arkea sekä liikuttavia kohtaamisia, kun Suomen oma Supernanny palaa tv:seen. Kuva: MTV3


Tutustumme 12 perheeseen, joissa vanhemmat ovat jääneet ruuhkavuosiensa vangeiksi ja kaipaavat kipeästi apua arjen sujumiseen. Lasten uusi sankari Pia Penttala avaa vanhemmille uusia näkökulmia ja opettaa heille erilaisia tapoja toimia perheen parhaaksi. Luvassa on lisää kovaäänistä arkea ja liikuttavia kohtaamisia.Supernannyn ohjeet auttavat perheenjäseniä tekemään omia ja juuri heille sopivia valintoja toimivampaan lapsiperhearkeen.


-Perheissä todella odotettiin minua ja koko tiimiä neuvojen ja avun tuojana. Erityisesti kaudelta mieleeni jäi perheiden valtava rehellisyys ja avoimuus asioita kohdatessa. Perheet avautuivat todella henkilökohtaisissa asioissa, ja pääsin tukemaan vanhemmuutta vielä syvemmin kuin vain arjen ohjauksessa. Vanhemmat oikein janosivat oppia ja tietoa vaikeissakin asiakohdissa, Penttala kertoo Nelosen tiedotteessa.


Supernanny Suomi

Ekassa jaksossa perheen räjähdysherkkä 7-vuotias kylvää kauhua niin kissoissa kuin pikkuveljessäänkin. Kuva: MTV3


Kauden starttijakson perheeseen kuuluu äiti Henni ja 3- ja 7-vuotiaat pojat. Äidillä on lasten isän kanssa yhteishuoltajuus, mutta isomman pojan ADHD ja käytösongelmat, kuten eläinten pahoinpitely ja pikkuveljen kiusaaminen vaikeuttavat arkea. Äidillä ei ole mitään otetta poikaan, joka kiroilee, lyö äitiä ja veljeä, eikä pysty keskittymään.


Supernanny Suomi

Pia Penttalalla on yli 20 vuoden kokemus lastensuojelutyöstä, hän on erityistason psykoterapeutti ja psykoterapian maisteri. Kuva: MTV3


Supernanny Suomi MTV3:lla tiistaisin 4.2. klo 21 alkaen

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Supernanny Suomi
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat