SanakirjaTV-ohjelmatBlogitTietovisatVaihtoautot
Televisio

Duudsonit-Jukka Hildén yllätyspaluu juurille: “Se voima ja hulluus tulee yhdessä tekemisestä”

15.9.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Duudsonit-jengi on taas koolla - ja tiedossa epäilemättä menoa ja meisinkiä.

Duudsonit: Päällikkö

Duudsonit: Jarppi, Jukka, HP ja Jarno. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Uudessa "Duudsonit: Päällikkö" -ohjelmassa 12 suomalaista ottaa itsestään ja toisistaan mittaa mitä haastavimmissa kilpailutehtävissä Duudsoneiden omalla ranchilla Pohjanmaalla.

- Ei olla oltu kymmeneen vuoteen ranchilla Pohjanmaalla, ja nyt päästään yhdessä tekemään. Se voima ja hulluus tulee yhdessä tekemisestä, on mieletön fiilis päästä meidän maille, meidän tonteille ja meidän säännöillä pelaa ihan totisia juttuja. Pannaan ukkelit ja mimmit haastamaan itsensä ihan tosissaan, Jukka Hildén uhoaa ohjelman lehdistötilaisuudessa.6 miestä ja 6 naista kisaavat Päällikkö-tittelistä kilpailussa, jossa pärjää vain itsensä ylittämisellä ja kovalla kantilla. Kilpailijoilta vaaditaan fyysistä kestävyyttä, voimaa, älyä.

- Fyysiset, itsevarmat tyypit joutuvat Duudsonien erikoistehtävissä omalle epämukavuusalueelleen, niin siinä voi alkaa puntti tutisee. Toki me välitetään heistä kyllä, eikä olla mitään säheltäviä juonittelijoita. Me halutaan, että jokainen pääsee mahdollisimman pitkälle, Hildén lupaa.


Duudsonit: Päällikkö

Duudsonit Pohjanmaalla. Kuva: MTV3


Duudsonit ovat tehneet yhdessä stuntteja jo vuosia ja kasvaneet samalla aikuisiksi miehiksi.

- Me ollaan kasvettu siitä, kun potkittiin munille ja ajettiin mopolla seinään. Nyt ollaan tehty mm. Duudsonit tuli taloon, Huippujengiä ja Possea. Ollaan aikuistuttu, mutta toki ollaan lapsenmielisiä edelleen.


Duudsonit: Päällikkö MTV3:lla ke 18.9. klo 20 alkaen

Katso kaikki lähetysajat Telsu.fi

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat