Reseptit

Daim-kakku

Daim-kakku on makea pakkaus, joka vie suuremmaltakin herkuttelijalta jalat alta.

Daim-kakku
1 h 15 minKakkuvuoka

Ainekset

  • 4 dlsokeria
  • 3 kplkananmunaa
  • 200 gpehmeää voita
  • 2 tlvanilliinisokeria
  • 2 tlleivinjauhetta
  • 5 rkltummaa kaakaota
  • 4 dljauhoja
  • 1½ dlmaitoa
  • 200 gsuklaalevy
  • 1iso Daim patukka

Valmistus

  • Vaahdota sokeri ja kananmunat. Lisää joukkoon huoneenlämpöinen voi. Lisää kuivat aineet ja maito koko ajan hyvin sekoittaen.
  • Jauhota vuoka ja paista uunin alaosassa 175 - 200 asteessa n. 50-60 minuuttia.
  • Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Kaada lämpimän kakun päälle sulatettu suklaa ja ripottele suklaan päälle Daim patukka pieniksi paloiksi murusteltuna. Pistä kakku jääkaappiin muutamaksi tunniksi.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat