Reseptit

Couscoussalaatti

Couscoussalaatti tuo ruokapöytään tuulahduksen Pohjois-Afrikasta. Ruokaisa salaatti korvaa suomalaiset potut pääruoan kaverina.

Couscoussalaatti
45 minSalaattikulho, 6 hlölle

Ainekset

  • 3 dlvettä
  • ½ kplkasvisliemikuutio
  • 3 dlcouscousia
  • 200 gminiluumutomaatteja
  • 1 dlaurinkokuivattuja tomaatteja
  • 200 gfetajuustoa
  • kurkkua
  • 1paprika
  • 2limen puristettu mehu
  • 1 dlmustia oliiveja
  • loraus öljyä
  • mustapippuria
  • 1ruukku tuoreita yrttejä, esim. basilikaa, korianteria tai minttua

Valmistus

  • Kiehauta vesi ja lisää joukkoon kasvisliemikuutio. Lisää couscous. Anna kypsyä muutaman minuutin ajan. Ota pois liedeltä ja sekoita jyvät irtonaisiksi.
  • Lisää joukkoon paloitellut miniluumutomaatit ja aurinkokuivatut tomaatit, fetajuustokuutiot, kurkku- ja paprikakuutiot, mustat oliivit ja limen puristettu mehu.
  • Kaada joukkoon kastikkeeksi hieman oliiviöljyä ja rouhi mausteeksi mustapippuria. Silppua tuoreet yrtit sekaan.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat