TietovisatTV-ohjelmatBlogitSanakirjaLeffatietovisaVaihtoautot
Televisio

Christoffer Strandberg: “Ei saakeli tuota laulua enää” - Salon Seija on vastaisku Nöpö-Felixille

1.2.2020 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Christoffer Strandbergin Putous-hahmo Salon Seija on topakka parturi-kampaaja, joka kuulee asiakkailtaan kaikenlaista, muttei kerro mitään etiäpäin...

Putous

Christoffer Strandberg on monipuolinen näyttelijä, esiintyjä ja oiva imitoija, jonka bravuureja ovat Sauli Niinistö ja Tarja Halonen. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fiChristoffer Strandberg ampaisi julkisuuteen Putouksesta. Kukapa ei muistaisi Barbi de Voroa ja Nöpö-Felixiä? Mies ihastutti ja voitti edellisen Tanssii Tähtien Kanssa -tanssikisan parinsa Jutta Heleniuksen kanssa. Hän on vetänyt räväkän roolin Helsingin kaupunginteatterin Kinky Boots -musikaalissa drag queen -artistina.


Minkä takia lähdit jälleen Putoukseen?

- Koen, että mulla on paljon annettavaa Putoukselle ja Putouksella on paljon annettavaa mulle. En myöskään halua, että Nöpö-Felix jää mun viimeisimmäksi hahmoksi, mun on pakko päästää hänestä irti. Rakastan tehdä keikkoja Nöpö-Felixinä, mutta vähän liian moni vanhempi katsoo mua murhaavalla katseella “ei saakeli tuota laulua enää”, Strandberg heläyttää.


Putous

Salon Seija on kauneusalan ammattilainen pikkukaupungissa. Kuva: MTV3


Strandbergin tämän kauden sketsihahmo on Seija Salo Salon Seijasta. Salon Seija on topakka parturi-kampaaja, joka kuulee asiakkailtaan kaikenlaista paikkakunnan tapahtumista ja ihmisistä. Ja pikkupaikkakunnalla välillä pienistäkin asioista tulee isoja....


Mutta Seijahan ei näistä kerro etiäpäin, eipä tietenkään. Sketsihahmo-Salon Seijan hokema on: "Ai kamala! Ai ka-ma-la! "


Putous MTV3:lla la klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat