Reseptit

Burrito

Burrito on peräisin Meksikosta ja se syödään rennosti käsin. Täytä lihalla tai kasviksilla. Vinkki: kuorruta uunissa meheviksi.

Burrito
35 minUunivuoka, 8 hlölle

Ainekset

  • 400 gjauhelihaa
  • 2sipulia
  • 1 tlpaprikajauhetta
  • ½ tlsuolaa
  • 1 tlkpunaisia kidneypapuja
  • 1 prkranskankermaa
  • 3tomaattia
  • 8maissitortillaa
  • Voiteluun
  • öljyä
  • Kuorrutus
  • 150 gjuustoraastetta

Valmistus

  • Ruskista jauheliha. Kuori ja viipaloi sipuli. Lisää sipuli ja mausteet paistetun jauhelihan sekaan. Paista vielä hetki, että sipulit hieman pehmenevät.
  • Huuhtele pavut kylmän veden alla. Lisää pannulle pavut ja ranskankerma. Sekoita.
  • Leikkaa tomaatit pieniksi paloiksi. Pistä tortillalevyjen päälle lämmintä jauhelihaseosta ja tomaattipaloja. Pyöritä tortillat rulliksi.
  • Voit nauttia tortillat jo nyt tai jos haluat niistä vieläkin mehevämpiä kuorruta ne seuraavasti: Nosta tortilla-rullat vierekkäin voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraaste. Kuorruta uunin yläosassa 225 asteessa n. 10 min.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat