Reseptit

Bruschetta

Bruschetta on alun perin Italiasta kotoisin oleva alkuruoka. Toimii erinomaisesti myös illanistujaisten sormisyötävänä.

Bruschetta
25 min4 hlölle

Ainekset

  • 4tomaattia
  • 1sipulia
  • 2valkosipulinkynttä
  • oliiviöljyä
  • 1 dltuoretta, hienonnettua basilikaa
  • ½ tlsuolaa
  • ½ tlmustapippuria
  • 8 kplmaalaisleipäviipaletta

Valmistus

  • Pese tomaatit, leikkaa ne terävällä veitsellä pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori valkosipulit ja hienonna toinen valkosipulinkynsistä.
  • Paista tomaattikuutioita ja sipulisilppua kevyesti öljyssä. Mausta seos basilikalla, suolalla ja pippurilla.
  • Leikkaa maalaisleipä viipaleiksi ja paahda. Hiero pintaan loput valkosipulinkynnet ja öljyä. Lusikoi tomaattitäyte päälle.
  • Tarjoa bruschettat viivyttelemättä alkupalana.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat