VaihtoautotSanakirjaTietovisatTV-ohjelmatLeffatietovisaBlogit
Televisio

Brittien Dancing on Ice alkaa, mukana Saara Aalto: "Mä oon ihan mustelmilla!"

13.1.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Jäällä myös toinen suomalainen, mutta kuka?

Dancing on Ice UK

Onnistuuko Saara hurmaamaan britit ja voittamaan muun valovoimaisen julkkiskastin? Kuva: Nelonen Media.


Saara Aalto tarttuu tammikuussa huikeaan haasteeseen, kun hän kilpailee Brittien Dancing on Ice -ohjelmassa ammattilaisparinsa Hamish Gamanin kanssa 11 julkkista vastaan.


-Ihanaa, että seuraatte ja kannustatte taas suomalaista sisua. Tietyllä tavalla luistelu on tosi suomalainen juttu, ja on ihanaa, että menen edustamaan Suomea tuossa lajissa Britteihin. Toivotaan, että kroppa kestää viimeiseen asti, Aalto iloitsee Nelosen tiedotteessa.


Dancing on Ice UK

Saara Aalto ja Hamish Gaman. Kuva: Nelonen Media.


Tiukkaa treeniä onkin takana jo kuukausia. Ensin Aalto otti yksityistunteja Suomessa ja nyt hän treenaa parinsa kanssa viisi tuntia päivässä. Treenin tulokset näkyvät myös kropassa.

-Hamish on todella kunninanhimoinen ja tiukka, mutta mukava ja symppis. Mähän olen ihan täynnä mustelmia. En niinkään kaatumisten takia, vaan kun olemme harjoitelleet nostoja. Hamish kun ottaa musta vahvoilla käsillään kiinni, niin mun kroppa on ihan täynnä mustia sormenjälkimustelmia - ja sen jäljiltä koko kroppa on todella kipeä ja rikki. Hirveästi en onneksi ole kaatuillut, ehkä siihen on auttanut se, että on jonkin verran luistelutaustaa peruskoulusta, Aalto tilittää.


Dancing on Ice UK

Alexandra Schauman on suomalainen ammattilaisluistelija. Kuva: Nelonen Media.


Jäällä nähdään myös toinen suomalainen, nimittäin ammattilaisluistelija Alexandra Schauman julkkisparinsa kanssa. Schauman toimii kilpailussa opettajana, ja hänen oppilaanaan on tanssija-koreografi James Jordan.


Miljoonien brittien seuraama sarjan 11. tuotantokausi nähdään Suomessa yksinoikeudella Jimillä viikko Brittien ITV:n suoran esityksen jälkeen.


Dancing on Ice UK Jimillä su 13.1. klo 20

Katso Telsu.fi Dancing on Ice UK ohjelma-ajat

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat