Televisio

Bonusperhe jatkuu - Huh hei, myllerrystä: Yksi on kuollut, Tinder jeesaa, Lisa&Patrik messissä

18.2.2019 klo 11:10  Kirsti Kurki-Myllymäki

Suositun ruotsalaissarjan uudet jaksot alkavat!

Bonusperhe

Koko ruotsalainen uusperhekuvio kasassa. Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Ruotsalainen parisuhdekomedia palaa kolmannen tuotantokauden jaksoilla. Vuosi on vierähtänyt ja paljon on ehtinyt tapahtua sen jälkeen, kun tapasimme Lisan, Patrikin ja heidän koko uusperheverkostonsa viime kerran. Uusia perheenjäseniä on tullut, toisia mennyt.


Bonusperhe

Poika Martin (Fredrik Hallgren) ja äiti Bigge (Marianne Mörck) sekä poismennyt kumppani. Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Tästä tarina lähtee käyntiin: Bigge työstää suruaan Guggen poismenosta. Martin on muuttanut yhteen Eddien koulunkäyntiavustajan Siman kanssa, ja he odottavat lasta. Eddiellä ja Biancalla on siis uusi äitipuoli, jonka olemassa olo vaikuttaa luonnollisesti myös Lisan ja Patrikin elämään. Yhtäkkiä Patrikin isä ilmestyy kuvioihin suurella asuntoautollaan ja ilmoittaa viipyvänsä perheensä ilona määrittelemättömän ajan.


Bonusperhe

Syttyykö Katjan ja Henrikin rakkaus uudelleen? Sitä varmasti ainakin William toivoisi.... Kuvassa Katja (Petra Mede), Henrik (Niklas Engdahl) & William (Jacob Lundqvist). Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Katja etsii elämäänsä uutta rakkautta, mutta Tinder ei ehkä ole hänen lajinsa. Williamin junailema retki Gröna Lundiin saa hänen tunteensa Henrikiä kohtaan heräilemään uudelleen henkiin. Ongelmia aiheuttaa vain Henrikin aikomus perustaa perhe Camillan kanssa.


Bonusperhe

Sarjassa keskiössä ovat Lisa (Vera Vitali) ja Patrik (Erik Johansson). Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Tapahtumien keskiössä ovat kumpikin tahoillaan eronneet ja nyt yhdessä olevat Patrik ja Lisa, jotka ovat kylläkin käyneet läpi parisuhdeterapiat. Mitä heidän elämäänsä mahtaa kuulua?


Pääosissa: Vera Vitali, Erik Johansson, Petra Mede, Fredrik Hallgren, Nour El-Refai, Christer Fant, Niklas Engdahl, Marianne Mörck.


Bonusperhe (12) uusi, 3. tuotantokausi alkaa Yle Fem ma 18.2. klo 22

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fistä


Asiasanat: Bonusperhe
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat