TV-ohjelmatTietovisatSanakirjaVaihtoautotBlogitTV-tietovisa
Televisio

Bancroft: Psykologinen britti-trilleri - Kovaotteinen & menestynyt poliisi menneisyyden piinassa

9.3.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Uudessa brittisarjassa kaksi vahvaa naispoliisia jakavat kunnianhimon, joka voi koitua kohtaloksi.

Bancroft

Etsiväylikomisario Elizabeth Bancroft (Sarah Paris) on kunnianhimoinen, joskin kovaotteinen poliisi. Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Etsiväylikomisario Elizabeth Bancroft (Sarah Paris) on työlleen omistautuva ja kollegoiden arvostama poliisi - seuraava ylennys lienee vain ajan kysymys. Juuri nyt Bancroft pyrkii kaatamaan kaupunkia pelossa pitävän Kamaran rikollisjengin. Tehtävä ei ole helppo, sillä jenginjohtaja on vaarallinen ja hänen mielenliikkeitään on mahdoton ennakoida.


Bancroft kuitenkin tuntuu lukevan rikollista mieltä kuin avointa kirjaa. Moinen kyky vain nostaa hänen arvostustaan poliisina, ja sen vuoksi hän saa helposti anteeksi ajoittain käyttämänsä liian kovat otteet.


Bancroft

Uuden britti-trillerin keskushenkilöinä on kaksi vahvaa naista Katherine Stevens (Faye Marsay) ja Elizabeth Bancroft (Sarah Parish). Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Nuori ja lupaava ylikonstaapeli Katherine Stevens (Faye Marsay) haluaisi mukaan Bancroftin tiimiin. Katherine saa tehtäväkseen tutkia vanhaa juttua, raakaa naisenmurhaa vuosien takaa. Tuo sama murha oli myös Bancroftin ensimmäinen murha, ja se jäi ratkaisematta. Miten käy, kun menneisyys alkaa vainota?


Game of Thrones -fanit huomio: Katherine Stevensin roolissa Waif-hahmoa Game of Thrones -sarjassa näytellyt Faye Marsay.


Bancroft Yle TV1:llä la klo 22.30

Katso lisää Bancroft ohjelma-aikoja Telsu.fi


Asiasanat: Bancroft
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat