Reseptit

Banaanikakku

Banaanikakku on parhaimmillaan muutaman päivän kuluttua teosta. Tämä makea leivonnainen ei sovi nopeaan herkutteluun!

Banaanikakku
1 h 15 minKakkuvuoka

Ainekset

  • 2 tlkanelia
  • 1 tlinkivääriä
  • 2 dlsokeria
  • 2 ½ tlleivinjauhetta
  • 5 dlvehnäjauhoja
  • 2 dlkermaa
  • 3munaa
  • 3isoa banaania
  • 1 ½ dljuoksevaa margariinia tai öljyä
  • Voiteluun
  • juoksevaa margariinia tai öljyä
  • korppujauhoja

Valmistus

  • Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa. Kuori banaanit ja soseuta ne. Lisää loput aineet kulhoon hyvin sekoittaen.
  • Vinkki: Banaanisose kannattaa tehdä esim. sauvasekottimella.
  • Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.
  • Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla 50-60 min. Anna kakun jäähtyä ja kumoa tarjoiluvadille.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat