TV-ohjelmatBlogitVaihtoautotTietovisatTV-tietovisaSanakirja
Televisio

Aurinkoista laatu-brittidraamaa Intian hulabaloossa - "Hyvän karman sairaala" alkaa

30.8.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Nuorelle naislääkärille pesti intialaisessa yksityissairaalassa kuulostaa hienolta, mutta perillä naista odottaa jymy-yllätys.

Hyvän karman sairaala

Nuori naislääkäri Ruby Walker (Amrita Acharia) ja paikallista klinikkaa johtava omaperäinen ja määrätietoinen tohtori Lydia Fonseca (Amanda Redman. Yle Kuvapalvelu


Uuden brittidraaman päähenkilö Ruby Walker on vastavalmistunut nuori naislääkäri, jolle tähänastisen elämän haaveet ovat hyvin palkattu työ, toimiva parisuhde ja ehkä perheen perustaminen.Haaveet haihtuvat kuitenkin nopeasti petolliseen poikaystävään, eikä työkään enää maistu. Käykö Ruby yksinkertaisesti liikaa tunteella? Ehkä. Suostuuko hän tallattavaksi? Ei!


Hyvän karman sairaala

Kuvassa monista brittisarjoista tuttu Greg McConnell (Neil Morrisey) ja Lydia Fonseca (Amanda Redman). Yle Kuvapalvelu


Ruby nappaa itselleen lääkärin viran hienolla yksityisklinikalla eksoottisessa Intiassa - ainakin se on tarpeeksi kaukana, jotta voi jättää taakseen kaiken entisen. Nainen suuntaa rinta rottingilla kohti uutta maata, kohti uusia seikkailuja. Vastaanotto on kuitenkin aivan muuta kuin mitä hän oli odottanut. Olisiko kannattanut lukea työsopimukseen pienellä präntillä kirjattu ehto?


Siinä nimittäin kerrotaan, että ennen kuin pääsee töihin yksityiseen sairaalaan, uusi lääkäri joutuu sitoutumaan työskentelemään vuoden ajan julkisen palvelun terveyskeskuksessa, jossa asiakkaita riittää laidasta laitaan ja kellon ympäri. Kuinka Ruby selviytyy koettelemusten vuodestaan?


Hyvän karman sairaala

Intialainen sairaala, ole hyvä. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Yle esittää kaikki kolme tähän mennessä valmistunutta tuotantokautta. (Good Karma Hospital, Iso-Britannia 2017-2019)


Hyvän karman sairaala - uusi sarja alkaa Yle TV1 pe 30.8. klo 19

Jäikö osa näkemättä? Tsekkaa ohjelmatiedot Telsu.fi

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat