SanakirjaTV-tietovisaBlogitTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautot
Televisio

Antti Tuisku kärsi väkivallasta:”Hän huusi 160 mittarissa, että ajaa päin kalliota ja tappaa meidät"

2.9.2019 klo 10:50  Kirsti Kurki-Myllymäki

Vain elämää -kausi vie katsojat artistien iloihin - ja suruihin.

Vain elämää

Antti Tuiskun päivä on ensimmäisenä Vain elämää -kymppikaudella. Kuva: Nelonen Media


Antti Tuisku avautuu muille artisteille omista hyvin henkilökohtaisista asioistaan omana artistipäivänään. Tuisku kertoo avoimesti myös väkivaltaisesta parisuhteesta, jossa hän koki niin henkistä kuin fyysistäkin väkivaltaa. Tuisku oli suhteessa kahden vuoden ajan.Artisti paljastaa Nelosen tiedotteessa, että hänen henkensä oli useampaan kertaan uhattuna suhteessa.

-Oli yksi sellainen reissu, missä oltiin ajelulla, enkä tiedä, mistä oli taas tullut tällainen mustasukkaisuuskohtaus. Siinä mun vieressä painetaan kaasua, 160 on mittarissa vauhtia ja huudetaan, että jos et sie sano, että sie rakastat minua, niin ajan päin kallion seinää ja tapan meidät molemmat, mies kertoo vakavana.


Vain elämää

Vain elämää -kausi vie katsojat artistien iloihin ja suruihin. Kuva: Nelonen Media


Miesten kokema väkivalta on usein vaiettu salaisuus.

-Tuntuu, että on ollut tabu, että mies puhuu siitä, että mua on pahoinpidelty myös. Se ei ole niin, että vain naiset kokevat parisuhdeväkivaltaa, mikä on ollut tosi paljon enemmän esillä, Tuisku miettii.

-Yritin lähteä siitä monta kertaa ja se meni sellaiseen, että mua ajettiin autolla takaa ja vainottiin. Sitä alkoi pelkäämään, että en ikinä tule pääsemään tästä eteenpäin tai tästä tilanteesta pois. Isä ei ole vieläkään mulle yksityiskohtaisesti kertonut esimerkiksi sitä puhelua, missä hän on soittanut tälle kyseiselle ihmiselle ja sanonut, että jos et sie jätä miun poikaa rauhaa, niin en takaa, mitä mie sulle teen, artisti avaa synkeitä aikoja elämässään.


Vain elämää 10. kauden ensimmäisen artistipäivän avaa Antti Tuisku pe 6.9. kello 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat