Televisio

Anne Kukkohovi meinasi tehdä supermokan - Vappu Pimiä-sekaannus: “Luulin, että oli väärä numero.”

7.12.2019 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Anne Kukkohovi ei ole itse jauhopeukalo, mutta se on ohjelman teon suhteen tarkoituskin.

Koko Suomi leipoo

Anne Kukkohovi on Koko Suomi leipoo -ohjelman juontaja. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fiKoko Suomi leipoo pyörii parhaillaan tv:ssä ja kotikatsomoissa seurataan silmä kovana osallistujien suorituksia. Monitoiminainen Anne Kukkohovi nähdään kisan juontajana. Kukkohovilla on kokemusta formaatista, sillä hän on toiminut pestissä aiemmillakin kausilla. Onko joku asia yllättänyt?

- Se on yllättänyt, että se on oikeasti kaunis-sieluinen ohjelma. Värimaailma ja tunnelma tuovat mystisesti ihanan fiiliksen. Tiputukset kuuluvat toki kuvaan, mutta ne tehdään aina kannustavasti ja niissä on hyvä fiilis.


- Leipominen on universaalia ja kaunista! Ohjelma yhdistää eri ikäisiä, eri sukupolvia, eri luokkia ja tällä kaudella on tosi nuoria osallistujia, on iäkkäämpiä, miehiä ja naisia. Tämä kuvattiin Bodom-järvellä teltassa, joten tulee vähän lisää dramatiikkaa, Kukkohovi viittaa järven ikävään historiaan telttailun suhteen.
Koko Suomi leipoo

Koko Suomi leipoo: Kondiittorien maajoukkueen luotsi Toni Rantala, Anne Kukkohovi ja Markus Hurskainen. Kuva: MYV3


Ohjelmassa leivotaan ja tehdään leivonnaiset ihan oikeasti. Mutta kuka ja milloin ne saa syödäkseen?

- Kyllähän se on raskasta katsoa niitä leivonnaisia ennen kuin niitä saa syödä. Siis me ne syödään ja syödään sitten, kun ohjaaja sanoo, että nyt saa iskeä kiinni! Ja sittenhän me isketään kiinni, Kukkohovi heläyttää.


Tarvitseeko juontajan olla todellinen jauhopeukalo tässä ohjelmassa - onko Kukkohovi kova leipomaan itse?

- En ole. Silloin kun mua pyydettiin ohjelmaan mukaan, niin luulin, että oli väärä numero. Että piti mennä Vappu Pimiälle tai jollekin. Mutta se oli nimenomaan idea, että olisi vähän erityyppinen juontaja, joka pystyy olemaan se tulkki leipojien ja katsojien kanssa. Olen leipojien puolella ja tarkastelen sitten, mitä tuomarit tekee ja varotan niistä, Kukkohovi summaa.


Koko Suomi leipoo

Koko Suomi leipoo- teltassa yhdistellään leivonnaisia, kun teemana on trendikkäät hybridileivonnaiset. Prinsessapulla haastaa leipurit äärimmilleen. Kuva: MTV3Koko Suomi leipoo MTV3:lla ma klo 20

Klikkaa ohjelmatiedot Telsu.fi


Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat